بانک ملل یا موسسه اعتباری ملل؟

بانک مرکزی طی مکاتبه ی اخیری که با موسسه اعتباری ملل داشته، یک فرصت 6 ماهه را بای تبدیل به بانک شدن این موسسه درنظر گرفته است. اقداماتی که باید موسسه اعتباری ملل انجام دهد در انجام تمام اموری است که امر سفته بازی و سرمایه گذاری های بازاری بانک ها را کاهش دهد.

نگاهی به وضعیت موسسه اعتباری ملل:

موسسه ملل بر اساس آخرین صورت مالی که در شهریورماه ۱۴۰۰ منتشر کرده است، دارای۴۶۵ هزار و ۹۲۸ میلیارد ریال دارایی است. حقوق مالکانه ان ۱۳ هزار و ۵۶۳ میلیارد ریال و سود انباشته موسسه نیز در این دوره دو هزار و ۲۱۳ میلیارد ریال است. مانده تسهیلات موسسه مبلغ ۲۳۴ هزار میلیارد ریال و مانده ۱۶ هزار و ۲۱۴ میلیارد ریال ارزیابی‌شده است.

سود خالص سرمایه‌گذاری موسسه در این دوره با رشد چشمگیر ۶۰۰۰ درصدی به رقم ۱۲ هزار و ۸۱۵ میلیارد ریال رسیده است که یکی از بالاترین رشد را در سال های اخیر در صنعت بانکداری شاهد هستیم.

سرمایه شرکت در این دوره مبلغ ۱۰ هزار میلیارد ریال و سود خالص شناسایی‌شده نیز ۲۲۴ میلیارد ریال است.

در پایان شش‌ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ جمع درآمد عملیاتی شرکت مبلغ ۱۳ هزار و ۵۱۹ میلیارد ریال بوده که نسبت به سال گذشته رشدی حدود ۴۰ درصدی داشته است.

از محل تسهیلات پرداخت‌شده این موسسه در پایان شش‌ماهه نخست امسال حدود ۲۶ هزار و ۵۴۵ میلیارد ریال درآمد کسب کرده است که در مقابل به خاطر سود سپرده حدود ۲۵ هزار و ۵۴۲ میلیارد ریال هزینه پرداخت کرده است.

با این صورت مالی و همچنین شفافیتی که موسسه اعتباری ملل دارد و علاوه بر این اقداماتی که بر اساس استانداردهای بانک مرکزی این موسسه انجام داده بود، بانک شدن این موسسه قابل پیش‌بینی بوده و دور از دسترس نبود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.